FACILITACIÓ SISTÈMICA PER A COACHES I TERAPEUTES

Si ets coach o terapeuta i vols…

>Combinar el millor de les teves pròpies competències i pràctiques i unir-los de manera orgànica per a desenvolupar processos sistèmics

>Aprendre a aplicar els principis sistèmics

>Obtener nuevas herramientas de trabajo con tus clientes

>Aprendre a desenvolupar els teus propis mètodes i eines sistèmiques

>Diseñar sesiones y espacios de terapia adaptados a tus clientes

…aquest és el procés que necessites.

La Facilitació Sistèmica és una eina que t’ajudarà a evolucionar en el teu treball com coach i terapeuta.

Unint processos de facilitació i de sistèmica podràs treballar amb tu mateix i amb els teus clients d’una manera efectiva i directa.

Mitjançant aquest mètode t’acompanyaré per a treballar des d’una visió més àmplia i així concretar l’arrel dels processos limitants dels teus clients.

El treball de facilitació sistèmica connecta el procés mental amb el moviment corporal, entrellaçant noves respostes mitjançant les emocions i les sensacions. Aquest camí aprofundeix en la transformació i el desenvolupament personals aportant un enteniment més complet i amb més sentit.

Mitjançant 4 fases podràs començar a desenvolupar i treballar des d’un lloc nou i profund, obrint-te i obrint al teu client a un ventall de nous processos….aquest és el procés que necessites.

facilitación sistémica

1. RESPONS-HABILITAT; el Des d’on.

facilitación sistémica.psensar

En aquesta primera fase treballaràs amb una dinàmica sistèmica que aprendre a trencar el procés de dualitat de la ment, i així, connectar amb les respostes enfocades a les teves veritables necessitats i prendre decisions respectuoses amb tu mateix.

>Desenvolupar el treball des del teu propi centre, crear els teus processos des d’una intenció clara enfocada a una resolució basades en els principis sistèmics de: Pertinença, Ordre i Donar i Prendre.

>Connectar la informació mental amb el cos, les emocions i sensacions perquè la transformació sigui profunda.

>Descobrir que les decisions no procedeixen d’una llista de afavor o en contra, si no, d’un lloc en el teu ser on no hi ha divisió, on poder obrir totes les possibilitats.

«El mestre li va dir a l’alumne: -Salta al buit; i l’alumne va respondre: -Però tinc por mestre. Al que el mestre li va respondre: -Llavors salta amb por.«

2. RESILIÈNCIA; treball amb les transformacions.

facilitación sistémica.resiliencia

En aquesta fase descobreix i transforma les teves creences limitants sobre el canvi, què és el que fa que procrastinis les teves preses de decisions i com superar les pors al cicle etern del canvi.

>Entendre i aprofundir les transformacions personals en el temps. Crear resiliència interna per a desenvolupar els canvis i traspassar els límits.

>El canvi és una actitud, és una presa de decisió. Posposar és limitant, si no decideixes avui l’hauràs de fer demà. Una vegada aprenguis a decidir et preguntaràs perquè vas trigar tant.

«Per què no decideixes avui? Creus que demà seràs més savi que avui? Creus que demà tindràs més energia que avui? Creus que demà seràs més jove que avui? Demà seràs més vell, tindràs menys coratge, demà la mort estarà més a prop.»

3. PODER INTERN; treball amb els conflictes.

facilitación sistémica.caórdico

En aquesta tercera fase redescobreix qui ets, no el que creus que has de ser pel que et van dir o vas creure que havies de ser. Prendre les teves decisions des de la teva essència et proporciona claredat, de qualsevol altra manera només et crearà més confusió.

>Comprèn les tensions dels moviments interns d’expansió i retracció.

>Descobreix com transitar entre el Caos i l’Ordre per a crear noves estructures.

>Alliberar-te de les càrregues del que «hauries de ser» en comptes de ser el que realment sents que ets. Aquest pas et porta a un caminar lleuger, a una claredat dels teus següents passos amb la llibertat que et mereixes.

«El mestratge és una qüestió de Ser, no de convertir-se en.»

4. ESPAIS SISTÈMICS; treball amb eines i dissenys sistèmics.

facilitación sistémica.procesos sistémicos

En aquesta última fase desenvolupa la teva capacitat de silenci i empatia, amb això podràs oir les veritables necessitats dels teus clients, entendre què és el que hi ha darrere.

>Desenvolupa els teus propis dissenys tenint en compte el tema que es necessita abordar.

>Connecta la teva informació com a professional amb la intuïció del procés sistèmic.

>La sistèmica és el nou llenguatge, la vida es basa en la relació entre sistemes i la teva capacitat de sostenir i gestionar aquestes relacions.

>No es tracta de tenir una resposta o una tècnica per a tot, es tracta de dissenyar al costat del client la seva pròpia solució.

«La veritable existència no es basa en creences, es basa en la metamorfosi de deixar anar per a sentir que és el correcte.»

«L’objectiu és connectar amb el teu ser més íntim i profund.» Kai Teràpies