Qui sóc


El meu nom és Kai i la meva curiositat per la vida, l’ésser humà i les meves experiències personals m’han portat a viure de primera rajo processos terapèutics des de jove.

Als 19 anys, i després d’una forta crisi personal, vaig decidir trencar amb tot el que s’estableix i viatjar per a conèixer el “món real”.

En aquest llavors la meva profunda connexió amb la Naturalesa i el dolor em van obrir les portes a formar-me en els pilars de l’enteniment del cos, la ment i les emocions.

Primer rebent molts tipus de teràpies i després estudiant el cos mitjançant mètodes i tècniques de massatge Thailandés, Shiatsu i Osteopatía i formant-me en Constel·lacions Familiars i Coaching sistèmic per a entendre els secrets de la ment i les emocions.

D’aquesta manera he pogut experimentar en mi els canvis i transformacions profundes que aquests mètodes et poden aportar. Recorrent un camí profund mitjançant el qual he pogut ser molt més conscient del meu mateix i aprende a com gestionar la meva vida des de l’acompanyament, la direcció i l’empatia.

«El dolor no és drama.
El dolor, com a mestre, ens aporta coneixement i
ens mostra la porta d’entrada als nostres majors aprenentatges.»

Des de jove, he observat dues qualitats en mi. Una gran empatia i sensibilitat per a connectar amb l’altre. I també, poder reconèixer els patrons i connexions entre la ment, les emocions i el cos.

Les meves experiències personals i de treball, m’han portat a desenvolupar temes emocionals des de l’arrel. Com són la falta de confiança, la gestió emocional i les relacions personals.

«T’acompanyo en un viatge interior de descobriment i desenvolupament personal per a donar-te i donar el millor de tu, descobrint la teva millor versió.«

Treballar el tema que més et preocupi per a transformar els aspectes més importants i ser capaç de gestionar-los avançant pas a pas.

Supera límits interns, ansietats, inseguretats, dolor i millorar les teves relacions.

«La vida és complexa, no necessitem fer-la difícil.»

Mitjançant aquests processos, podràs integrar allò que més et limiti i transformar, la qual cosa abans era paràlisis i dolor, en acció i confiança, i així, aconseguir tenir una vida més relaxada, lliure i apoderada.

Dóna't l'oportunitat de trencar els teus eterns bucles i patrons repetitius i començar de nou.

EXPERIÈNCIA

Massatge Thailandés i ReflexoterapiaTYMMI’S MASSAGE TRAINING CENTER, ChiangMai
ShiatsuDOJO ASAI, Girona
OsteopatiaHEILPRAKTIKER INSTITUT, Barcelona
CoachingIESEC-HUMAN, Barcelona
Constel.lacions FamiliarsSATYARTHI WUWEI, Barcelona
Facilitació SistèmicaARAISE, Barcelona

Matthew Prosser

matthew-terapies-creixment-personal

La sessió amb Kai va ser poderosa i provocadora. Em va permetre veure les coses des d’una altra perspectiva. Va aclarir l’espai i em va posar en una posició que em va ajudar a anar cap endavant amb una sensació de claredat i obertura. Kai és un professional intuïtiu i molt recomanable.

Nola

Sempre m’ha sorprès la seva capacitat per expressar qüestions emocionals sobre mi, sense conèixer-me, només a través del contacte. Personalment reconec saviesa en ell, la veritat, transmet molta calma i seguretat.

Magda

Treballar amb en Kai ha estat una grata experiència de presència, escolta, empatia, acompanyament i sanació profunda. Estava molt encallada i bloquejada emocionalment i m’ha acompanyat en el meu dolor, m’ha guiat als meus dubtes i sempre m’ha acollit amb professionalitat els meus moments difícils. Després del nostre treball junts la meva vida personal i professional han agafat un camí inesperat de llum i bellesa.

Gemma López

“Gràcies a l’acompanyament que he tingut del Kai he pogut alliberar emocions del passat, he començat a connectar amb mi de manera més sincera i he millorat amb les meves relacions personals.”

Jana Gacina

“Kai és molt professional i considerable en tot moment. Es dedica completament al pacient i el seu record d’algunes sessions d’anys enrere són la prova. Com a terapeuta experimentat, Kai és respectuós amb la singularitat i la privacitat del pacient, trobant amb èxit l’equilibri adequat perquè el pacient trobi el seu propi camí i ritme de creixement. Encara que Kai té una gran empatia, no la utilitza per a empènyer al pacient. En lloc de ser condescendent, el parany en la qual alguns grans terapeutes cauen amb el seu acostament al pacient, Kai es manté suaument present, deixant que la seva presència i energia parlin per si mateixes. Aquesta és la raó per la qual només una frase que ell dirà després del tractament pot tenir més valor i pots sentir i recordar el seu missatge anys després”.