TALLERS

ELS 3 PRINCIPIS SISTÈMICS de les CONSTEL.LACIONS FAMILIARS

Els camps sistèmics es desenvolupen sota 3 principis bàsics: Pertinença, Ordre i Donar i Rebre.

Aquestes tres guies ens mostren la correlació entre els diferents elements de cada sistema, si aquests s’alteren o bloquegen és quan apareixen a la teva vida sensacions com la depressió, el malestar, confusió o malalties.

En aquests 3 mòduls podràs analitzar i treballar aquests principis fonamentals i prendre consciència de com t’afecten en el teu dia a dia i en les teves relacions personals. Desenvoluparàs tècniques i eines sistèmiques útils i fàcils d’aplicar a les teves situacions i preocupacions diàries.

#PERTINENÇA

La falta de Pertinença està associada a sensacions de depressió, angoixa, soledat i aïllament i falta de propòsit.

Sentir-te vist, sentir que formes part, és essencial a la teva vida. Pertanys a una família, un grup d’amics, a un sistema de parella o una empresa. Sentir-te part d’aquests i altres sistemes és essencial a la teva supervivència com ésser humà, ja que ets un ésser emocional i social.

El treball d’aquest 1r mòdul se centrarà en la connexió i pertinença de les teves necessitats i de les teves relacions humanes bàsiques. Reconnectar amb elles és reconnectar amb les energies essencials de la Vida.

#ORDRE

No estar connectat amb el principi d’Ordre està associat al triangle Víctima-Botxí-Salvador, a la confusió i al judici intern. Quan et sents desordenat pots posar-te per sobre o per sota de les altres persones, creant relacions tòxiques de judicis i comparacions.

Sentir-te ordenat ajuda a tenir claredat en els teus pensaments i accions, així com a les teves relacions amb els altres.

#DONAR & REBRE

Un desequilibri en aquest principi pot comportar falta d’empatia, confusió emocional i una mala gestió en les teves relacions pròximes, en especial amb la parella.

Com éssers socials busquem l’equitat. Sentir que Dónes i Reps d’igual manera en les teves relacions sense sentir-te esgotat per donar o egoista per rebre.

El treball d’aquest 3r mòdul es basa a reconèixer les teves relacions de poder i restablir l’equilibri entre les teves necessitats i les teves habilitats.