Espiral d’homes conscients

Les trobades GRATUÏTES d’Espirals d’homes conscients va néixer com un concepte que vol anar més enllà dels Cercles d’Homes.

No sols busquem crear un espai segur i una trobada on expressar les nostres emocions com a homes, si no, que a més volem afegir un moviment intern del grup i de l’individu que ajudi a transformar i evolucionar internament com a Ésser humà.

Aquestes Espirals són trobades basades en el respecte i el treball personal i grupal mitjançant dinàmiques Sistèmiques que t’ajudaran a aprofundir i explorar sobre el significat real de la Masculinitat més enllà de rols i arquetips socials.

QUÈ TROBARÀS:

Et convidem que comparteixis amb nosaltres aquest viatge de 3 trobades gratuïtes d’Espirals d’Homes Conscients en els quals en cadascun treballarem una temàtica diferent:

>1a ESPIRAL D’HOMES CONSCIENTS:

Masculinitat Conscient VS Masculinitat inconscient

>En aquesta primera trobada exploraràs el significat de la paraula Masculinitat; primer a un nivell personal i cultural i després a un nivell Sistèmic.

>Veurem la importància de les definicions i creences sobre la Masculinitat i com aquestes tenen una gran rellevància en les teves sensacions corporals i emocions internes.

>Descobriràs la diferència entre viure una Masculinitat Conscient i una Inconscient, des d’on passar de la reactivitat a la proactivitat. Ser capaç de gestionar la teva pròpia masculinitat més enllà del que t’han dit que ha de ser un Home.

Per a apuntar-te clicka en el formulari d’inscripció i t’aportarem tota la informació necessària per a assistir a aquest esdeveniment.

>2a ESPIRAL D’HOMES CONSCIENTS:

El Pare com a arquetip masculí

>Quin significat i visió que tens del teu pare, i com aquest influeix en la teva manera de ser i desenvolupar-te com a home.

>Podràs explorar la teva relació amb el teu pare i les diferents necessitats a tractar en la teva vida per a tenir una relació sana amb ell.

>El Pare no sols és una figura familiar, si no, que a un nivell sistèmic també representa la nostra relació amb l’Autoritat, l’Ordre i Estructura, els aspectes Mentals i els Límits.

Per a poder participar en aquest 2o trobada és necessari que hagis participat en el 1o.?

>3a ESPIRAL D’HOMES CONSCIENTS:

El Poder, la gestió de la frustració i la violència

En aquesta trobada podràs explorar el concepte del Poder. El Poder és una força que et mou a crear i aconseguir les teves metes.

>En el teu camí en Poder és fàcil que et trobis amb la Frustració i la Violència donats els obstacles i límits que pots arribar a trobar en el teu camí.

>Saber gestionar aquestes dues últimes són claus per a poder viure una Masculinitat sana amb tu mateix i amb els altres.

>Aconseguir adreçar l’energia de la Frustració i trobar espais per a dissipar la Violència faran que el teu Poder personal augmenti i serveixi per a crear i no destruir.

Per a participar en aquesta trobada és necessari que hagis participat en les dues trobades anteriors.?

Per a apuntar-te i més informació clica en les diferents trobades.