Procés d’Homes Conscients

Aquest procés d’homes conscients és per a tu si ets home i t’identifiques amb alguna d’aquestes frases…

>Sents que et costa expressar les teves emocions i els teus sentiment profunds.

>Necessites tenir una comunicació més assertiva en les teves relacions i poder expressar les teves necessitats personals.

>T’agradaria tenir més claredat i enteniment dels rols i aspectes de la masculinitat.

>Vols poder tenir la sensació de generar seguretat material i emocional en la teva relació de parella i família.

>Alliberar-te de la dependència i el xantatge emocional sabent posar límits en les teves relacions més pròximes.

>Voler tenir més claredat de direcció i propòsit personal.

>Desitges sentir-te acompanyat i recolzat en el teu camí

EL PROCÉS D’HOMES CONSCIENTS T’APORTARÀ:

>CLAREDAT i ENTENIMENT dels rols i definicions de la Masculinitat i la Feminitat

>TRANQUIL·LITAT i CONNEXIÓ amb tu mateix i el teu espai intern

>Desenvolupa AUTOESTIMA i CONFIANÇA

>Crear ESPAIS de comunicació honesta, transparent i assertiva

>PRESÈNCIA i CURA de les teves necessitats

>GESTIÓ de la frustració i la violència

>Connectar amb la teva ENERGIA CREATIVA, DIRECCIÓ i PROPÒSIT

>Sensació de LLIBERTAT

Un viatge de 6 estacions en les quals podràs anar des del lloc en què et trobis en aquest moment a un espai intern de seguretat, confiança i claredat com a home.

On crear relacions sanes amb tu mateix i amb els altres i des d’on concentrar tota la teva energia en la direcció desitges.

Cada vegada hi ha més homes que necessiten trobar la manera de generar seguretat interna i externa, expressar les seves emocions de frustració i autoexigència o tenir més claredat en la seva presa de decisions.

Ser capaços de transformar les creences de «no ser suficient», el rebuig a la Masculinitat o el judici i la comparació, guanyant en autoestima i sensació d’estar connectat amb tu mateix.

Per això t’aportem aquest procés d’homes conscients ple d’eines i dinàmiques que t’ajudaran a transformar la teva vida i sentir-te segur, confiat, decidit i en pau amb tu mateix.

Aquest programa grupal d’homes conscients t’aporta l’oportunitat de dur a terme aquesta transformació.

Seguint uns passos acuradament traçats mitjançant un espai de suport, aprenentatge i enteniment de les dinàmiques i aspectes més importants i bàsics de la Masculinitat, on generar converses i comunicació de qualitat i des d’on prendre decisions més enllà dels estereotips i rols de la nostra societat.

homes conscients
NO NECESSITES BARALLAR-TE AMB EL MUNDO O AMB TU MATEIX, NOMÉS NECESSITES TRANSFORMAR ALLÒ QUE JA NO NECESSITES

QUIN ÉS EL VIATGE QUE FAREM?

Aquest programa transformador d’homes conscients consta de 7 sessions en línia, pots fer-los de manera individual o en grup.

Cadascuna de les sessions, exercicis i dinàmiques és triades de forma cuidada perquè puguis rebre, gestionar i definir cadascun dels passos de manera directa que necessites per a viure la teva Masculinitat Conscient i Empoderada.

#0 INTRODUCCIÓ A l’HOMES CONSCIENT

Res més apuntar-te rebràs la informació necessària per a començar aquest camí de recerca, coneixement i transformació.

>Guies sobre el curs, on trobaràs les bases i actituds per a començar a caminar.

>El mite de la Masculinitat i la Feminitat i la visió Sistèmica, observació dels rols i aspectes més importants de la Masculinitat i Feminitat, així com entendràs els conceptes més importants del treball Sistèmic.

>Exercicis, per a poder començar a connectar i aprofundir amb la teva intenció i propòsits en aquesta aventura.

#1 RESPONS-HABILITAT

responsabilidad

Començarem aquest viatge amb l’eina més potent que tens i utilitzar-la de la forma més adequada. Viure des de la Responsabilitat personal que t’acompanyarà en tot aquest recorregut.

>Comprendràs la connexió Ment-Cos-Emocions i com el pensaments, les sensacions i les emocions condicionen la teva forma de vida i com poder connectar amb les regnes del teu destí.

>Aprendràs la importància de la Respiració i exercicis per a poder ajudar-te d’aquesta per a començar a gestionar les teves Emocions de manera diferent.

>Compartiràs una dinàmica molt potent sobre la responsabilitat amb la qual transformar les teves creences i límits a l’hora de prendre decisions en la teva vida.

#2 ROLS INTERNS

Una vegada connectat amb la teva veritable sensació de responsabilitat ara podràs observar i entendre d’una forma clara des d’on t’estàs relacionant amb tu mateix i amb els altres. Aprendre a posar límits i expressar les teves necessitats.

>Descobriràs i redefiniràs la paraula Masculinitat en el seu sentit més profund, connectant amb la força masculina i el seu centre.

>Realitzaràs una dinàmica sistèmica sobre els rols més profunds i arrelats en la nostra societat.

#3 EL LLINATGE MASCULÍ

linaje masculino

Aquí arriba el moment de la connexió amb el teu Masculí. Aquest no és només un viatge en el present , si no que necessitem del passat per a reunir les forces per a encarar el futur. Reconèixer d’on véns per a saber cap a on vas.

>Descobriràs la figura del Pare com a eix principal de la Masculinitat i tota la seva representació inconscient com l’Estructura, l’Ordre o l’Autoritat.

>Experimentaràs una dinàmica sobre el teu pare i els teus ancestres, reconnectant amb el llinatge al qual pertanys i gràcies al qual tu ets aquí.

#4 LA FEMINITAT

feminidad

Una vegada establerta la Masculinitat és necessari integrar la Feminitat en tota la seva esplendor. La Feminitat connectada a la mare, la parella, la Naturalesa, l’abundància, les emocions…Tot un món que descobrir i amb el qual connectar interna i externament per a sentir-te complet.

>Exploraràs una nova definició de la Feminitat i una nova visió que t’ajudarà a entendre les emocions, sensacions i intuïcions.

>Obriràs les portes del Femení, una energia abundant i creativa, on aprendràs a ser el contenidor d’aquesta energia fluent.

>Mitjançant un exercici sistèmic podràs aprendre a relacionar-te i sostenir la feminitat. Com acostar-te a ella des del teu poder del respecte, l’assertivitat, la cura i el reconeixement que es mereix.

#5 EL PODER

Ara connectat a la teva Masculinitat i la Feminitat és hora d’ordenar i utilitzar aquestes energies complementàries en direcció en la teva vida. Com connectar amb el veritable poder personal, amb aquest espai de seguretat i força per a crear des de la teva totalitat.

>Aprendràs a gestionar la frustració i la violència per a adreçar-la a la creativitat i l’arrelament.

>Recorreràs els passos necessaris per a saber que necessites deixar anar i prendre en la teva vida per a connectar i viure des del teu poder personal. Amb seguretat, respecte i calma.

#6 LA FONT

la fuente

En aquesta última parada experimentaràs la Font, el retorn a la llar interna. Aquest lloc on pots descansar del dia a dia, aquest espai on recollir-te i recarregar forces per a seguir amb la teva vida. La trobada amb l’essència des de la presència.

>Retornaràs a tu, d’on un dia vas partir i no vas saber com tornar. Recórrer el camí de tornada al teu jo essencial amb les ferides sanades i les cicatrius que marcaran l’après. Haver anat més enllà del dolor per a reconèixer el mestratge.

COM PODEM TREBALLAR JUNTS:


PROCÉS GRUPAL COMPLET 275€

 • 7 Vídeos explicatius
 • 7 Sessions de Grup via zoom.
 • Fulles d’acompanyament en pdf.
 • Accés a Grup Privat de facebook.
 • Accés a l’Acompanyament Setmanal a través de la secció comentaris.
 • Tot descargable i teu per sempre.

+  BONUS: 

 • Guia Pràctica de comunicació no violenta (pdf)
 • Descompte de 25% en teràpia individual.

PROCÉS INDIVIDUAL COMPLET 375€

 • 7 Vídeos explicatius
 • 7 Sessions individual via zoom.
 • Fulles d’acompanyament en pdf.
 • Accés a Grup Privat de facebook.
 • Accés a l’Acompanyament Setmanal a través de la secció comentaris.
 • Tot descargable i teu per sempre.

+  BONUS: 

 • Guia Pràctica de comunicació no violenta (pdf)
 • Descompte de 25% en teràpia individual.
proceso hombre consciente