Procés individual

Aquest procés individual sistèmic t’ajudarà si sents que…

  • Necessites posar ordre en la teva vida
  • Et sents bloquejat emocionalment
  • Tens la necessitat de canviar els teus patrons i actituds
  • Vols avançar en la teva vida per aconseguir les teves metes

Aquest procés individual t’acompanya a un renéixer.

Mitjançant aquest procés de 6 sessions treballaràs els aspectes més rellevants per a aconseguir transformar des de l’arrel allò que ja no necessites.

Per a transformar-te no has de deixar-ho tot o destruir-ho, a vegades simplement necessites fer petits canvis perquè tot es transformi.

El procés individual sistèmic enfocat a la teva transformació personal és una eina que t’ajudarà a canviar i evolucionar tant en aspectes emocionals, familiars, de parella, de treball o econòmics.

En aquestes 6 fases podràs analitzar i reorganitzar les teves habilitats i límits de manera que t’ajudaran a transformar la teva vida en múltiples aspectes.

QUINS SÓN ELS PASSOS

1a FASE: EL LLINATGE

El teu llinatge és la porta d’entrada al teu major potencial.

En aquesta primera fase treballaràs amb les teves herències i creences limitants i obriràs la porta per a avançar en la teva vida reconeixent les teves fortaleses.

Connectar i sanar les teves arrels i herències tant masculines com femenines t’ajudaran a observar i transformar les estratègies limitants i bloquejos interns.

2a FASE: PORS I ESTRATÈGIES LIMITANTS

En aquesta fase treballarem les teves pors i les estratègies limitants que has estat desenvolupant en la teva vida i que condicionen el teu autoconeixement.

Podràs reconèixer i aprendre a gestionar la teva relació amb les pors i estratègies que ja no necessites més en la teva vida, d’aquesta manera podràs veure com podràs crear relacions sanes i segures.

3a FASE: CICLE ADAPTATIU

A partir d’aquesta fase treballaràs el teu cicle adaptatiu, la manera en què encares i gestiones els canvis en la teva vida. D’aquesta manera podràs analitzar i treballar el teu procés personal de resiliència amb tu mateix i el teu entorn.

Aprendràs a connectar amb els teus cicles naturals i així sentir-te en harmonia amb els moviments externs, ja siguin emocionals com a professionals.

4a FASE: PROPÒSIT

propósito

El treball amb el teu propòsit t’ajudarà a sentir com és el teu propi sentit de ser i així poder-ho adaptar a la teva forma de vida.

Reconeixeràs els recursos dels quals disposes per a posar-los al servei de les teves necessitats i les necessitats de l’entorn.

Viure des del teu propòsit t’ajudarà a ocupar i desenvolupar el teu espai intern de manera que puguis tenir una actitud i enfocament definits i resolutius en la forma en la qual vols viure la teva vida.

5a FASE: PODER PERSONAL

Connectar i integrar el teu poder personal és clau per a poder dur a terme els aspectes treballats en les fases anteriors.

Quan vius des del teu poder personal pots donar el millor de tu en qualsevol aspecte de la teva vida, reconeixent des d’on i cap a on et dirigeixes.

D’aquesta manera podràs viure des de la teva versió millorada i aplicar noves estructures i estratègies per a avançar cap al teu objectiu principal que és el teu benestar.

6a FASE: ARRELAR & SOSTENIR

psensar

En aquesta última fase recapitularem i afermarem els aspectes més importants i essencials del teu procés personal.

Entendre de la importància del teu poder de sostenir els nous aspectes de tu mateix i la teva vida t’ajudarà a poder continuar transitant els teus pròxims processos evolutius.

Així com les teves noves estructures i estratègies de manera que siguin contínues en el temps.