Propòsit Sistèmic

«El Propòsit no es busca, El Propòsit es viu»

Quantes vegades has escoltat o t’has dit que vols trobar el teu propòsit? El propòsit no es busca, no és alguna cosa a trobar; el propòsit és una cosa que necessites deixar-te viure.

Per a viure des del teu propòsit necessites deixar anar creences, hàbits i accions que dificulten connectar amb el teu propòsit personal. El propòsit ja està en tu, siguis conscient o no d’aquest, i només està esperant que decideixis viure des d’ell.

Però, què és tenir un propòsit de vida? Pots confondre el propòsit de vida amb el treball que hauries de fer per a guanyar-te la vida, o el que hauries de fer pels altres. El propòsit de vida va més enllà d’això.

El propòsit és la combinació de

  • la teva Passió,
  • la teva Missió,
  • la teva Vocació,
  • i la teva Professió.

Si la teva vida i treball, no estan motivades pel propòsit i el significat intern, amb el temps perden interès i força.

Es tornen monòtones, sense sentit o amb un sentit molt bàsic de supervivència. Això, a la llarga, crea una sensació de buit i impotència, es converteix en una cosa plana quan hauria de ser una cosa plena.

Alhora, si només et mous per la passió de fer coses, però no tenen una estructura o necessitat social, és possible que només es converteixi en un hobby.

El teu propòsit necessita tenir una repercussió en les altres persones.

Tots aquests conceptes necessiten ser desenvolupats i connectats entre ells perquè puguis viure una vida amb significat o des del teu propòsit.

Et convido a explorar i transitar sobre aquest concepte del PROPÒSIT mitjançant exercicis sistèmics, més enllà de basar-te en un treball mental.

Mitjançant la sistèmica podràs habitar les sensacions, emocions, pensaments i accions que t’ajudaran a transformar els teus patrons limitants i a connectar amb els teus recursos.

Podràs experimentar el veritable significat de cadascun dels elements i passos necessaris per a viure la teva vida des del teu propi propòsit.

COM HO FAREM

T’acompanyo pas a pas respectant els teus tempos i límits, i et convidaré a anar més enllà de les teves pors i dubtes.

1a FASE2 Sessions

Compartirem el Des d’On treballarem els exercicis sistèmics i com gestionar tot allò que emergeixi a nivell, emocional, corporal i mental.

Xerrarem i valorarem les teves necessitats i el moment en el qual et trobis.

Explorarem els conceptes generals del Ikigai i indagarem en els primers passos i elements del procés.

ikigai

2a FASE 2 Sessions

Recapitularem la informació anterior, així com els canvis generats en la primera fase.

Continuarem explorant i caminant els elements més profunds fins a arribar al teu propòsit i com interioritzar i mantenir aquests conceptes per a utilitzar-los en el teu dia a dia.

propósito

3ª FASE2 Sessions

Dissenyarem un pla estratègic en el temps basats en el teu propòsit. Crearem els passos necessaris perquè el teu significat de vida sigui present en tots els aspectes del teu camí de vida.

Mitjançant aquest mètode de treball podràs transformar les teves dinàmiques i hàbits més arrelats i així viure la teva vida amb significat. Donant-li un nou sentit al teu PROPÒSIT.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Boton-Contacto-Azul-1-300x71.png