PROCÉS INDIVIDUAL

massatges-shiatsu-kai-terapiesLa clau del teu benestar és el teu Cos. Això és algo que has oblidat perquè vius en un món molt mental. El cos, emmagatzema les memòries de traumes i pors, que poden ser alliberades i transformades mitjançant un treball terapèutic.

El teu cos guarda una estreta connexió amb els teus pensaments i emocions. Així és com et mostra en quins moments estàs obert i integrant o al contrari, estàs bloquejat o fugint. La relació entre cos, ment i emocions, fa que treballant un d’aquests camps puguis transformar la resta.

Deixa’t acompanyar a l’arrel dels teus límits, pors, traumes i dolors. Crearem un espai protegit i preparat per sincerar-te amb tu mateix amb seguretat i respecte.

METODOLOGIA

Mitjançant 5 fases explorarem les teves resistències i temes que sentis que vols treballar; relacions, desordre, tensions, dolors, etc. Abordarem solucions físiques, mentals i emocionals per deixar anar allò que ja no necessites a la teva vida. I finalment, treballarem i consloridarem els teus pròxims objectius amb confiança.

Cada fase està enfocada a diferents solucions amb un sentit complet. Caldrà desprendre’s d’allò que no et deixa avançar i reforçar els passos a seguir en el teu nou camí.

1ª Fase. Investigar les causes/origen del problema

Primer ens coneixem, parlem i recollir la informació important per a tu i la teva vida.
Profunditzarem sobre l’arrel dels temes a treballar mitjançant dinàmiques de sistèmica. Observant, analitzant i ocupant-nos de la teva relació amb els diferents elements que influeixen en el teu procés personal.

T’aportaré exercicis bàsics de respiració i moviment perquè t’ajudin fins a la següent fase.

2ª Fase. Ordenar

Treballarem amb el massatge terapèutic per reconèixer i reconnectar amb el teu cos, les teves emocions i els teus pensaments. I així, ajudar a alliberar les memòries que s’interposen per avançar a la teva vida.
En aquestes dues primeres fases, l’intenció s’enfocarà a ajudar-te a despendre’t d’allò que t’està limitant. Donar espai per interioritzar els nous patrons, que treballarem a les següents tres fases.

3ª Fase. Materialitzar

En aquesta tercera fase tornarem a treballar des de la sistèmica per enfocar-nos en els nous passos a donar i avançar en la teva transformació.També afegirem nous exercicis per ajudar-te a integrar aquesta nova informació.

4ª Fase. Integrar

Treballarem de nou amb massatge, aquest cop per preparar el teu cos per gestionar els nous patrons físics, mentals i emocionals.
Aportant noves dinàmiques que pots portar a terme durant els pròxims dies.

5ª Fase. Consolidar

En aquesta última fase, recollirem i analitzarem els passos realitzats anteriorment. Tot seguit treballarem el tema, mitjançant dinàmiques sistèmiques, de manera que puguis fiançar tots aquests camps que s’han transformat en tu.
Des d’aquí decidirem si vols seguir amb més sessió o realitzar un seguiment en el temps.