Qui sóc

T’acompaño en un viatje interior de descobriment personal per a donar-te i donar el millor de tu, descobrint la teva millor versió.

El meu nom és Kai i la meva curiositat per la vida, l’ésser humà i les meves experiències personals m’han portat a viure de primera rajo processos terapèutics des de jove.

Als 19 anys, i després d’una forta crisi personal, vaig decidir trencar amb tot el que s’estableix i viatjar per a conèixer el “món real”.

En aquest llavors la meva profunda connexió amb la Naturalesa i el dolor em van obrir les portes a formar-me en els pilars de l’enteniment del cos, la ment i les emocions.

Primer rebent molts tipus de teràpies i després estudiant el cos mitjançant mètodes i tècniques de massatge Thailandés, Shiatsu i Osteopatía i formant-me en Constel·lacions Familiars i Coaching sistèmic per a entendre els secrets de la ment i les emocions.

D’aquesta manera he pogut experimentar en mi els canvis i transformacions profundes que aquests mètodes et poden aportar. Recorrent un camí profund mitjançant el qual he pogut ser molt més conscient del meu mateix i aprende a com gestionar la meva vida des de l’acompanyament, la direcció i l’empatia.

Des de jove, he observat dues qualitats en mi. Una gran empatia i sensibilitat per a connectar i acompanyar. I també, poder reconèixer els patrons i connexions entre la ment, les emocions i el cos.

Les meves experiències personals i de treball, m’han portat a desenvolupar temes emocionals des de l’arrel. Com són la falta de confiança, la gestió emocional i les relacions personals; per a superar límits interns, angoixa, inseguretats, dolor i millora les teves relacions.

T’acompanyo per a treballar el tema que més et preocupo per a transformar els aspectes més importants i ser capaç de gestionarlos avançant pas a pas.

El dolor no és drama. El dolor, com a mestre, ens aporta coneixement i ens mostra la porta d’entrada als nostres majors aprenentatges.

LA MEVA EXPERIENCIA

·····························Masatge Thailandés i ReflexoterapiaTYMMI’S MASSAGE TRAINING CENTER, ChiangMai
·····························ShiatsuDOJO ASAI, Girona
·····························OsteopatiaHEILPRAKTIKER INSTITUT, Barcelona
·····························Constel·lacions FamiliaresSATYARTHI WUWEI, Barcelona
·····························CoachingIESEC-HUMAN, Barcelona
·····························Facilitació SistèmicaARAISE, Barcelona

La vida es complexa, no necessitem fer-la difícil.

Dona’t l’oportunitat de trencar els teus teus eterns bucles i patrons repetitius i començar de nou.